24. kesäkuuta 2010

Pain: Jerk Microwave Popcorn

Valmistusaineet: Maissitähkä(72%), soijaöljy, suola, voimauste, beta-karoteeni, mustapippuri, maustepippuri, muskottipähkinä, kaneli, sipulijauhe ja valkosipulijauhe.


Sinänsä hyvä idea laittaa popcornien sekaan valmis mausteseos, mutta miten se toimii käytännössä?

Kun lämmitin poppareita niin alkoi keittiössä tuoksumaan imelän kanelin haju. Ei kovin lupaavalta vaikuttanut. Saatuani pussin auki, niin sama voimakas kanelin tuoksu pöllähti silmille. Pussia tarkastellessa totesin että osa mausteista oli jämähtänyt kiinni pussin reunoille. Mausteseos on koostumukseltaan tahnamaista, joten sekoittuminen poppareiden sekaan on aika vaikeata. Mausteet olivat siellä täällä klöntteinä. Maustekoostumuksessa olisi vielä kehittämistä.

Maku oli lähinnä kanelia ja jotain. Maustepippuri ainakin maistuu liikaa ja se antaa hieman karvaan maun. Suolaakin olisi voinnut olla vähemmän. Ei tästä oikein pysty sanomaan mille tämä maistuu, kun maku on sen verran epämääräinen. En löytänyt tuoteselosteesta mainintaa chilistä, mutta poltetta on kuitenkin, mutta kovin miedosti. Muutaman söin, mutta epämiellyttävän maun takia loppu jäi syömättä. Idea siis hyvä, mutta lopputuotteessa on vielä paljon hiomista.

Maku 1/10
Tulisuus 1/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti