12. syyskuuta 2010

Pasta de Aji Amarillo

Valmistusaineet: Aji Amarillo chili, vesi ja suola.

Tämä Perussa valmistettu kastike ei ole perinteinen chilikastike, vaan se on paseerattua chiliä. Tuotteeseen ei ole käytetty muutakuin Aji Amarilloa, vettä ja suolaa, joten siinä maistuu puhdas Aji Amarillo. Aavistuksen hapan ja voimakkaan sitruunainen maku. Rakenne samettisen pehmeä. Keskitulinen. En käyttäisi kylmänä, koska silloin tämä ei ole kovin ihmeellisen makuinen, mutta kun tätä lämmittää niin hieno maku pääsee oikeuksiin.

Maku 7,5/10
Tulisuus 5/10

2 kommenttia:

  1. Onko suolan määrästä mitään mainintaa?

    VastaaPoista
  2. Suolamäärää ei mainita muussakuin "päivän saanti suosituksessa" 20 grammassa 70 mg suolaa. Siitä laskemalla sain suolapitoisuudeksi n.0,35% eli on vähäsuolaista.

    VastaaPoista